Referentie Zuivelhoeve Den Bosch

Franchiseorganisatie de Zuivelhoeve bestaat uit meer dan 85 winkels verspreid door heel Nederland. Voor enkele van deze vestigingen voeren wij preventieve werkzaamheden uit op het gebied van plaagdierbeheersing. Marco de Bruijn, eigenaar van Zuivelhoeve Den Bosch, vertelt hoe dat hem bevalt.


Referentie Zuivelhoeve Den Bosch

Project

Een oud pand

“Sinds november 2022 werken wij samen met ASB. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Onze winkel bevindt zich in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, waar veel oude panden staan. Deze panden hebben vaak veel kieren, naden en gaten: een potentieel risico voor overlast door ongedierte. Gelukkig hebben we sinds de samenwerking met ASB nergens last meer van. ASB heeft in eerste instantie vallen geplaatst en deze regelmatig gecontroleerd, daarna konden we snel overschakelen op preventieve bezoeken. Ook hebben ze met een speciale kit alle mogelijke toegangswegen voor ongedierte gedicht. We zijn zeer tevreden met deze resultaten.”

Vaste controleur

“Wij hebben een vaste controleur, Anton, die regelmatig langskomt voor inspecties. Het is fijn om een aanspreekpunt te hebben die onze situatie goed kent en altijd paraat staat om te helpen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en krijgen tips om onze winkel ongediertevrij te houden. De communicatie verloopt goed en we krijgen snel reactie als we vragen hebben.”

Al lang geen ongedierte

“Ik zou ASB zeker aanbevelen bij andere bedrijven. Dankzij preventieve maatregelen en de regelmatige controles zijn wij al zo’n anderhalf jaar plaagdiervrij.”

OPDRACHTGEVER

BIJZONDERHEDEN

Naar alle projecten