Contact ons via 030-307 54 50

ASB Portal

Monitoren


Nieuwe technologieën in combinatie met big data zorgen voor nieuwe beheersmogelijkheden.

24/7 Monitoring

Nieuwe technologieën in combinatie met big data zorgen voor nieuwe beheersmogelijkheden. Het ASB Monitoringsysteem, onderdeel van het ASB Plaagdierbeheersplan, monitort niet alleen plaagdieractiviteiten, maar ook het menselijk gedrag en de klimatologische omstandigheden binnen en buiten uw bedrijfspand.

Met ons monitoringssysteem volgen we elke vangst of beweging, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Vervolgens analyseren wij de risico’s en, zo nodig, reageren wij direct. Een voorbeeld is de digitale ratten- en muizenval. Zodra een muis is gevangen, zendt de kist een signaal naar ASB. Wij weten dan precies in welke kist de muis gevangen is, waardoor we niet alle kisten hoeven te controleren. Dat scheelt tijd en geld.

Kennis delen

Veel mensen zijn zich niet bewust van de risico’s en gevaren van plaagdieren. Via workshops maken we uw medewerkers bewust van de risico’s van plaagdieren en trainen we hen op het gebied van preventie en maatregelen.

Met de opgedane kennis waarborgt u niet alleen uw goede imago en uw inkomsten, u bewaakt ook uw eigen veiligheid en gezondheid én die van uw medewerkers en klanten.

Nieuwsgierig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe zoiets er in de praktijk aan toe gaat. Daarom laten we u hieronder graag zien hoe het werkt.

Bekijk de video

Meer informatie over het ASB Monitoringssysteem?

Bel 030 - 307 54 50