De Digi-trap


Een 24/7 oplossing tegen overlast van muizen.

De Digi-trap

De wetgeving rondom het gebruik van biociden wordt steeds strenger, het gebruik ervan wordt steeds verder aan banden gelegd. Maar de aanwezigheid van plaagdieren zoals muizen is er helaas nog steeds. Daarom zijn wij bij ASB constant op zoek naar innovaties op het gebied van plaagdierbeheersing. De Digi-trap is hier een goed voorbeeld van.

Wat is de Digi-trap?

Met de Digi-trap creëert u een 24/7 oplossing tegen muizen. Deze digitale muizenval staat constant in verbinding met onze servers. Hierdoor krijgen wij direct een melding wanneer er een muis in de Digi-trap zit en kan er direct geschakeld worden. Vervolgens komen wij de muis verwijderen en de Digi-trap opnieuw activeren om de bestrijding en monitoring te vervolgen.

De Digi-trap in eigen beheer

Houdt u liever zelf de regie over de Digi-trap? Dat kan! Wij komen de vallen voor u installeren, en leveren u een digitaal logboek. Hierin krijgt u een melding zodra er een muis gevangen is. Vervolgens kunt u de muis zelf gemakkelijk verwijderen en de Digi-trap opnieuw activeren. U ontvangt van ons een duidelijke instructie-video hoe u dit stap-voor-stap zelf kunt doen.

Nieuwsgierig?

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe zoiets er in de praktijk aan toe gaat. Daarom laten we u hieronder graag zien hoe het werkt.

Bekijk de video